Platschef till Gränsfors Bruk

Arbetsuppgifter

Som Platschef hos oss på Gränsfors Bruk är det du som leder och utvecklar den dagliga verksamheten. Du initierar förbättringar och säkerställer att beslutade aktiviteter genomförs. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att driva verksamheten utifrån produktivitet, arbetsmiljö och trivsel.

Du förväntas utveckla en hög förståelse och insikt för dina medarbetares arbetsuppgifter vilket gör att du kan understödja och utveckla samtliga processer på både kort och lång sikt. Självklart axlar du också vardagliga utmaningar som kan förekomma och som gör arbetet levande och omväxlande.

Dina ansvarsområden omfattar alla de områden som är nödvändiga för att driva ett långsiktigt och sunt företag i form av ledarskap, ekonomi, produktion, sälj och marknad, där tyngdpunkten kommer att ligga på ledarskap och produktion.

Kvalifikationer
Du har en bred erfarenhet från att arbeta i ett produkt-producerande företag i ledande befattning. Du bör ha minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. Tyngdpunkten i din kompetens bör vara att utveckla och driva en produktion. Du ska vidare ha god förståelse och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du känner dig bekväm att använda både svenska och engelska i det dagliga arbetet.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
  • Månadslön och tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag är 17 septemberUrval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Kontakt

Namn: Linus Flodin
Titel: Vd
Epost: Linus@gransfors.com

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-09-17
Publiceringsdatum: 2023-08-25

Gränsfors Bruk AB har under mer än 100 år byggt upp en verksamhet kring tillverkning av handsmidda yxor och yxkunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Idag är vi 3personer som arbetar med tillverkning och försäljning. 80 procent av produktionen exporteras till ett 30-tal länder. Erfarenheten och skickligheten hos den enskilda medarbetaren är avgörande för kvalitén och känslan i yxorna. Varje yxa signeras med smedens initialer som ett kvalitetssigill och en garanti. Företaget ligger i byn Gränsfors i norra Hälsingland, ca 10 km väster om E4, mellan Hudiksvall och Sundsvall. Smedjan ligger mitt i byn och du kan höra det rytmiska dunkandet när du närmar dig.