kurser_allmäninfo

Boende

Bokning av boende sker i samband med bokning av kurs.
Gränsfors Bruk erbjuder olika boendeformer.

DAMMSTUGAN

Dammstugan är en äldre röd stuga som ligger precis intill den gamla dammen vid Spiksmedjan. I Dammstugan finns det två enkelrum och ett större dubbelrum. Det större rummet har egen WC/dusch, de två mindre har gemensam WC/dusch.
I Dammstugan finns även gemensamma utrymmen; toalett, dusch, kök och ett mindre vardagsrum med soffa.

GÖTES

Götes är ett äldre bostadshus som ligger cirka 1 km från Gränsfors Bruk. I Götes finns det fyra dubbelrum. På nedre plan finns gemensamma utrymmen; toalett, dusch & kök.

TIMMERSTUGA

Precis intill timringsplatsen finns fyra timmerstugor. Stugorna har två till fyra sängplatser, indragen el, men inte rinnande vatten eller WC/dusch. I stugbyn finns det ett servicehus med pentry, kylskåp, mikrovågsugn och rinnande vatten. På andra sidan timringsplatsen finns ett WC hus med dusch och förbränningstoalett. Bredvid timmerstugorna rinner en å där det går bra att bada. Där finns även en vedeldad bastu. Ta med ficklampa om du bor här under sensommar/höst.

HUSVAGN/TÄLT

Husvagn kan ställas utanför Restaurang Augustas, som ligger i byn Gränsfors. Det finns tillgång till eluttag utanför Restaurang Augustas och gästtoalett i Restaurang Augustas. Dusch och toaletthus finns vid timmerplatsen i stugbyn.

Tält kan sättas upp ca 30 meter från Restaurang Augustas, på andra sidan ån. Det finns även en fin sjö samt flertalet skogar ca 1 km från Gränsfors byn där det går bra att tälta.