kurser_allmäninfo

Boende

Boende

Enskild boende ingår i kursavgiften. Om du kan dela rum med annan person så görs ett avdrag på kursavgiften. Du blir tilldelad ditt boende i samband med bokning.  Möjligheten till enskilt boende kan inte garanteras vid sen bokning. WC och dusch delas som regel av flera kursdeltagare, även vid enskilt boende. Rummen städas normalt inte under kurstiden.

DAMMSTUGAN

Dammstugan är en äldre röd stuga som ligger ca 120 meter uppströms Yxsmedjan, vid en liten damm intill den så kallade Spiksmedjan. I Dammstugan finns det två enkelrum och ett större dubbelrum. Det större rummet har egen WC/dusch, de två mindre har gemensam WC/dusch. I Dammstugan finns även gemensamma utrymmen; toalett, dusch, kök och ett mindre vardagsrum med soffa.

GÖTES

Götes är ett äldre rött större hus i två våningar som ligger 850 m uppströms Yxsmedjan, närmare Grännsjön och badplatsen. I Götes finns det fyra dubbelrum. På nedre plan finns gemensamma utrymmen; toalett, dusch & stort kök med ett rejält köksbord och kökssoffa.

TIMMERSTUGA

Intill timringsplatsen, 350 m uppströms Yxsmedjan, finns Stugbyn med fem timmerstugor och en vedeldad bastu. Stugorna har som regel två sängplatser, indragen el, men inte rinnande vatten, toalett eller dusch. Här finns ett servicehus med pentry, kylskåp, mikrovågsugn och rinnande vatten – och utanför en eldplats. I en separat byggnad vid Timringsplatsen finns toalett och dusch. Bastun ligger bara några meter från ån och där går det lätt att doppa sig.